Get Adobe Flash player
Банер
БанерПЛЕВЕН - БУКОВО - КЛАДОВО - ДЖЕРДАП - НЕГОТИН - РАЯЦ - ПЛЕВЕН

тридневна

ЦЕНА:

  І Ден - Тръгване от Плевен. Преминаване през ГКПП „Брегово”. Посещение на манастира „Буково”, разположен в близост до град Неготин в Сърбия на хълма Братуевац. Основан в края на XIII век, манастирът пази изключително ценни стенописи, изобразяващи Дева Мария с Младенеца и фреска с Архангел Михаил. В манастира се произвеждат и едни от най-квалитетните вина в Източна сърбия.

Отпътуване за град Кладово, разположен на брега на река Дунав в близост до границата с Румъния. Настаняване в хотел "Джердап".

Разходка в град Кладово и запознаване с основните му забележителности - останките от Траяновия мост, крепостта Фетислам, Свободно време. Вечеря. Нощувка.

ІІ Ден Закуска. Разходка с кораб по река Дунав между двата бряга на реката из Джердапската клисура / част от Националния парк Джердап/, Табула Траяна, главата на Децибал, изсечена в скалите.

Посещение на електроцентрата Джердап I. Свободно време, вечеря, нощувка.

ІІІ- Ден – Закуска. Отпътуване за Неготин и кратка разходка: къщата на Стеван Мокраняц, музея на Хайдут Велко, църквата „Св. Троица“.

Посещение на винарското селище Раяц, дегустация. на вина в автентична винарска винарска изба.

Пристигане в Плевен вечерта.

ЦЕНА:


Цената включва: транспорт с лицензиран туристически автобус, туристическа застраховка, посещение на град Неготин, манастир Буково, град Кладово, разходка с кораб по река Дунав в Джердапската клисура, посещение на винарското селище Раяц с дегустация на местни вина и ракии, екскурзоводно обслужване по целия маршрут, 2 нощувки, 2 закуски и 2 вечери в хотел „Джердап” в град Кладово.

В цената не влизат входните такси за посещаваните музеи, както и обяд на кораба.

 

За записване и повече информация:


Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен, ул."Дойран" 160, ет.1, офис 103,

тел./факс 064/80 34 15; 088/964 65 77; 088/965 02 17; 088/712 88 97;

087/864 65 77; 087/812 88 97; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер