Get Adobe Flash player
Банер



хотел "Алба"

Слънчев бряг



Разположение:


Хотел Алба е разположен на централната пешеходна алея в географският център на курорт Слънчев бряг , на около 50 метра от чаровния морски бряг.

Настаняване:

Хотелът предлага настаняване в 25 уютни единични стаи, 86 просторни двойни стаи (с 1 голямоили 2 редовни легла, има възможност за допулнително легло); 42 фамилни стаи ( 2 двойни стаи свързани с междинна врата особено подходящи за семейства с 2 деца) и студиа ( разполагат с напълно обзаведен кухненски бокс) и 21 луксозни едно-спални апартамента. Декорите и обзавеждането са умело подбрани и съчетани с изтънчен вкус. Стаите, апартаментите и студиата предлагат са централно климатизирани и имат собствен санитарен възел, мека мебел (пълно обзавеждане в апартаментите), сателитна телевизия, климатик, мини бар, телефон, просторна тераса.

Ресторанти и барове: Хотел Алба разполага с климатизиран основен ресторант, предлагащ на блок маса закуската и вечерятя с най-добрите ястия от Бългаската и Европейска кухни, избрани вина и популярни алкохолни и безалкохолни напитки. Елегантно обзаведеният лоби бар е место където може да си почивате през целия ден, предлага марков алкохол и прохладни напитки. Лъчезарният коктейл бар предоставя богат избор от алкохолни и безалкохолни коктейли, сладки и сладоледени торти. Прекрасно осветеният дневен бар предлага топли и студени питиета в екстравагандна среда. Барът на басейна е чудесно прохладно место където може да се забавлявате през жарките летни дни. Happy Bar & Grill (единствен в Слънчев бряг) се намира от страна на пешеходната улица и предлага на гостите се вкусно приготвени ястия на грил и BBQ, изобилие от бира и селекции от вина. Едно от най-популярните заведени Mc Donald’s е разположен до него и предлата традиционните си сандвичи и всякакви лакумства. Ресторант Capitan Cook посреща гостите на хотела които са любители на морските деликатеси. Мексикански ресторант Mamacitas посреща обожателите на латино-американската кухна с изобилно меню и типична музика.

Спа услуги и свободно време: На разположение на гостите е открит плувен басейн, с детска секция (шезлонги и чадъри са безплатни), заобиколен от пищна лятна градина, модерна фитнес зала, електронни игри, детска площадка, съвременен център за масаж.

 

ЦЕНИ:

За записване и повече информация:


Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15; 088/964 65 77; 088/712 88 97;

087/864 65 77; 087/812 88 97; 087/865 02 17; e-mail:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  

ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер