Get Adobe Flash player
Банер
БанерФОТОКОНКУРС 2020 г.


Уважаеми клиенти, Туристическа Агенция 'ВИСТ' подновява конкурса за най-добра снимка на 2019 г. направена по време на наша екскурзия. Ще има пет големи награди:
 

1-ва награда - безплатна екскурзия;
2-ра награда - 50% отстъпка от цената на екскурзия;
3-та награда - 30% отстъпка от цената на екскурзия;
4-та награда - 20% отстъпка от цената на екскурзия;
5-та награда - 20% отстъпка от цената на екскурзия;
 

Ще има и много изненади. Всеки желаещ може да участва с до 2 снимки (ние ще изберем едната), изпратени на имейл Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ; Задължително е имейлът да е озаглавен 'За фотоконкурсът на ТА ВИСТ'. Не забравяйте в писмото да посочите заглавие на снимката, точното си име за участие, както и телефон за връзка. Снимките трябва да са в jpg-формат. Всеки месец фотографиите с най-малко гласове ще бъдат отстранявани. Право на глас имат както регистрирани, така и нерегистрирани потребители. Повторно гласуване е позволено след не по-малко от един час. Конкурсът ще приключи на 31.XII.2020. Успех на всички!
 

Припомняме на всички участници, че това не е конкурс по хакерство, а конкурс за снимка! Молим всички да не забравят целта на конкурса - да споделим хубавите мигове с останалите потребители. Всеки опит за измама при гласуването ще бъде санкциониран без предупреждение и обяснение! При първи опит за измама - директно триене на участника и снимката му от конкурса!
 

 


Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

Фотоконкурс 2020

Банер