Get Adobe Flash player
Банер
БанерМИНИПОЧИВКА В ЕГЕЙСКА ТУРЦИЯ

ПЛЕВЕН- АЙВАЛЪК – ИЗМИР – КУШАДАСЪ – ДИДИМ – АЙВАЛЪК – ПЛЕВЕН

шестдневна

Цена:

І Ден - Отпътуване от Плевен вечерта. Преминаване през граничните пунктове „Капитан Андреево” и „Капъ Куле”. Нощен преход.

ІІ Ден – Рано сутринта - преминаване с ферибот през Дарданелите, тесен пролив свързващ Мраморно с Егейско море. Отправяне в посока древна Троя, разглеждане на археологическия комплекс.

Отправяне в посока Айвалък. Пристигане в Айвалък, настаняване в хотел 3*, разположен в прилежащият към Айвалък курорт – Саръмсаклъ. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

III Ден – Закуска. Отпътуване от Айвалък. Посещение на град Измир - третият по големина град в Турция и най-голямо пристанище в страната, известен още със старото си име – Смирна. Свободно време, в центъра на града за разходка и пазар.

Посещение на град Ефес, къщата на Дева Мария, останките от храма на Артемида.

Отпътуване за Кушадасъ. Настаняване в хотел 3*. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

ІV Ден - Закуска. Отпътуване от Кушадасъ. Посещение на известния турски курорт Памуккале, във вилаета Денизли, който е и удивителен природен феномен, впечатляващ с горещите си минерални извори, включен в списъка на ЮНЕСКО.

Отпътуване за Дидим. Пристигане в района на Дидим следобяд. Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

V Ден - Закуска. Възможност за целодневна екскурзия до Бодрум, срещу допълнително заплащане. Бодрум съчетава модерният морски курорт, с богата история и исторически забележителности. В града могат да бъдат посетени гробницата на цар Мавзол, както и средновековната християнска крепост – „Св. Петър”. Завръщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

VI Ден Закуска. Напускане на хотела. Посещение на историческите забележителности в района на Дидим. Разглеждане на храмът на Аполон, и останките от голям античен стадион. Отпътуване за Милет. В Милет известен със забележителни образци на елинистичната и римската архитектура, най-известни от която са запазения античен театър и Иляс Бей джамия. По пътя - разглеждане на Бергама, наследник на древногръцкия Пергамон и Храмът на изцелението Асклепион – най-старата болница в света, създадена от бог Асклепий. Привечер – пристигане в Айвалък и настаняване в хотела. Вечеря, нощувка.

VII Ден - Закуска, отпътуване за България. Пристигане в Плевен късно вечерта.

ЦЕНИ:

Цената включва: транспорт с лицензиран автобус за международен превоз, 2 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в района на Айвалък; 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3* в Кушадасъ; 2 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в района на Дидим, водач по време на цялото пътуване, туристическа застраховка.

Цената не включва: всички входни такси за посещаваните обекти, целодневна екскурзия до Бодрум.

 

 

Необходими документи:

Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след последния ден на предвидения престой в Турция.

За деца под 18 години - задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца и нотариално заверено съгласие за пътуване от двамата родители.

За записване и повече информация:

Туроператорска фирма “ВИСТ” – гр. Плевен ул. "Дойран" 160 ет.1 офис 103

тел./факс 064/80 34 15; 088/964 65 77; 088/965 02 17; 088/712 88 97;

087/864 65 77; 087/812 88 97; 087/865 02 17; e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 


ЗА КОНТАКТИ И РЕЗЕРВАЦИИ

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер